CIRCL in Holie Hub

Welkom Circl bij de Holie Hub! Een duurzame wereld, waarin niks van wat we maken, kopen of gebruiken verloren gaat. Een andere manier van produceren en consumeren.

Voor een nieuwe, circulaire economie waarin alle grondstoffen opnieuw ingezet kunnen worden. Je kunt heel lang over duurzaamheid praten, of je gaat het gewoon doen.

ABN AMRO Bank N.V. ontwikkelde Circl, een gebouw dat volgens duurzame en circulaire principes is gebouwd. Circl werd energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te hebben. Veel onderdelen hadden al een leven achter de rug. Andere grondstoffen – van het hout van de constructie tot het aluminium van de gevelpanelen – zouden in de toekomst kunnen worden hergebruikt. De fysieke activiteiten van Circl zijn onlangs gestaakt. Maar veel spullen uit het gebouw beginnen vandaag aan hun tweede, of derde leven in de Holie Hub.

In een wereld vol polarisatie, die ook op de schaal van de provincie Noord-Brabant terug te zien is, is het belangrijk dat mensen de kans hebben om elkaars perspectieven te horen op een neutrale plek. Een plek die, weg van het drukke stadsleven, de ruimte biedt om alles los te kunnen laten, ook de vooroordelen. Het doel van de Holie Hub is verbinden en samenbrengen,precies wat Anne-Marie in Circl had gezien. Reden genoeg voor haar om ruimte te maken voor een stukje Circl in de Holie Hub.

Lees meer over de samenwerking tussen Circl en Holie Hub in het uitgebreide interview met Anne-Marie Rakhorst. 

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

SRVision

KNVI SRVision was te gast bij Holie Hub met het jaarlijkse event over de toekomst van service management.

Lees meer

Powered by: