Het eerste SDG-House van Noord-Brabant

Holie Hub officieel SDG House: een primeur voor de provincie Noord-Brabant. Op maandag 12 juni tijdens de jaarlijkse heidag van SDG Nederland bij de Holie Hub, vond ook een historisch tekenmoment plaats: De Holie Hub is vanaf nu ook officieel een SDG House!

De Holie Hub, gehuisvest in het Abdijhuis van de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther, is de twaalfde schakel in het netwerk van SDG Houses in Nederland. Een toepasselijk getal, want bij de Holie Hub ligt de focus vooral bij SDG 12: Duurzame consumptie en productie.

‘We zijn ontzettend verheugd met de Holie Hub als nieuwste SDG huis in het netwerk. Zeker omdat zij het eerste huis in de provincie Brabant zijn, een belangrijke stap richting een landelijke dekking van SDG huizen’, aldus Rigo Stegeman, SDG House coordinator.

Een SDG House is een regionale of gemeentelijke hotspot voor duurzaamheidsevenementen en ondernemerschap. Een fysieke locatie waar mensen samen kunnen komen om te werken aan een gemeenschappelijk doel: het bereiken van de SDG’s (VN Sustainable Development Goals). Andere SDG Houses zijn bijvoorbeeld SDG House Amsterdam in het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT), het Museon en de Humanity Hub, beiden in Den Haag. Wil je meer weten over SDG Houses? Ga naar SDG House.

Bij SDG House de Holie Hub kun je terecht voor een inspirerende werkomgeving en verschillende vergader- en eventruimtes en bijbehorende diensten om je eigen event neer te zetten. We zijn er voor lokale ondernemers, duurzaamheid co├Ârdinatoren, de lokale gemeenschap en andere ge├»nteresseerden. Daarnaast bieden we met Holie Hub Events uiteenlopende evenementen aan op het gebied van duurzaamheid.

Wil je ook een Holie Hub event bijwonen? Neem contact met ons op.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

SRVision

KNVI SRVision was te gast bij Holie Hub met het jaarlijkse event over de toekomst van service management.

Lees meer