Werken in Holie Hub?

Ben jij op zoek naar vaste of flexibele werkplekken voor jou en/of jouw team? Weg van het drukke stadsleven, biedt Holie Hub de ruimte om alles los te laten. De rijke historie van de plek nodigt uit tot bezinning. Dat geeft jou de rust voor een stap naar voren.

Als huurder maak je onderdeel uit van de Holie Hub Community. Jij geniet van de beste faciliteiten die je deelt met collega-ondernemers; van (h)eerlijke catering tot aan korting op vergaderruimtes. En als extra zegen? Jij mag deelnemen aan de programmering op locatie. Inspireren, ontmoeten en verbinden. Vergroot jouw netwerk en kennis tijdens bijeenkomsten, workshops, trainingen en presentaties. Dat maakt de Holie Hub tot een plek van betekenis. 

De Holie Community

Maak kennis met onze Duurzame Doeners. Verbonden door één visie en het heilige geloof in het maken van een duurzame impact op het gebied van productie en consumptie. 

Wil je ook onderdeel worden van onze Holie Community? Bij ons vind je jouw plek, jouw podium.  

Flexplekken

Een inspirerende werkplek voor één dag, een paar dagen achter elkaar of voor een langere periode: de Holie Hub biedt de flexibiliteit die past bij jou en jouw duurzame plannen. Kies waar en wannneer je wilt werken. Een dag proefdraaien? We bekijken graag samen de wensen en mogelijkheden.

Kantoorruimtes

Zoek je een inspirerende plek om relaties te ontvangen? Of zoek je voor jouw team een eigen kantoor op een bijzondere plek met een rijke historie? Van een break-out room voor 4 personen voor een dag tot aan het vast huren van een groot kantoor met authentieke kapconstructie. Ben jij benieuwd naar een ruimte passend bij jouw ambitie? 

Event ruimtes

De Holie Hub beschikt over meerdere inspirerende vergaderzalen voor jouw bijeenkomst. In break-out room Vagenvuur incl. Podcast Studio (4 pers.) is het actief produceren met een klein gezelschap. In de break-out rooms Paradijs op Aarde en Zevende Hemel (max. 20 pers.) vergader je in hogere sferen. Wil je het grootser aanpakken? Kies dan voor de Huiskamer (max. 40 pers.) of ga voor de Podium Zaal (max 120 pers.) met de Holie Stairway to Heaven, de doorvertaling van de Trap tegen Troep. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een event op maat? 

“De abdij is altijd al een plek geweest waar kennis, hart voor de medemens en visie elkaar vinden”

Benieuwd naar de historie van deze plek van betekenis? Lees meer over het oudste genootschap van broeders in Nederland.

Video afspelen

Jouw

werkplek hier?

© 2023 All Rights Reserved.