Samen bouwen aan

een betere wereld

Holie Hub is een thuisbasis voor aanjagers en aanpakkers op het gebied van duurzaamheid. Een plek voor mensen die begrijpen dat de maatschappelijke problemen van nu vragen om een radicaal andere aanpak. Veranderen gaat beter als je het samen doet. Wij bieden de locatie in Noord-Brabant waar je met elkaar kunt sparren en van mede-aanjagers en experts kunt leren.

Samen creëren we een community van mensen met eenzelfde visie op een duurzame toekomst. Laten we elkaar inspireren, nieuwe perspectieven en handvatten delen. Sluit je ook aan bij de Holie Hub community! 

De Holie Community

Maak kennis met onze Duurzame Doeners. Verbonden door één visie en het heilige geloof in het maken van een duurzame impact op het gebied van productie en consumptie. 

Wil je ook onderdeel worden van onze Holie Community? Bij ons vind je jouw plek, jouw podium.  

De locatie voor

Duurzame Doeners

Wij zijn er voor...

Een community met de nieuwe generatie vernieuwers. Of je nu een kartrekker, uitvoerder, manager of coördinator bent op het gebied van duurzaamheid, Holie Hub is er voor jou. We zijn er voor de aanpakkers. Zij zijn een tikje rebels, hebben het lef om dingen anders te doen. Het zijn optimistische en open-minded personen. Ze maken geen tijd op aan zeuren en zijn doelgericht.

De Holie Hub community biedt jou...

Een podium om te versnellen en te inspireren. Waar iedereen de kennis, vaardigheden en drijfveren kan ontwikkelen om duurzaam te handelen in zijn of haar rollen. Een plek voor een pas op de plaats en een stap naar voren. Of je nu kiest voor een flexwerkplek en/of deelname aan de programmering op locatie. Jij vergroot jouw netwerk en kennis tijdens het samenwerken of bij bijeenkomsten, workshops, trainingen en presentaties. Dat maakt de Holie Hub tot een plek van betekenis.

SDG House

Holie Hub is het eerste en enige SDG House in Noord-Brabant. De regionale hotspot voor duurzaamheidsevenementen en ondernemerschap. Hier komen mensen bij elkaar die samen een belangrijk doel hebben: het bereiken van Sustainable Development Goals (SDG). Hieronder lees je meer over deze doelen en over SDG Houses.

Aankomende events

Inspireren, ontmoeten

en verbinden

Sluit je ook aan bij de community

© 2024 All Rights Reserved.