SRVision

KNVI SRVision was te gast bij Holie Hub met het jaarlijkse event over de toekomst van service management.

SRVision organiseerde het jaarlijkse event dit jaar bij de Holie Hub. De toekomst van servicemanagement werd aan de hand van drie hoofdthema’s belicht met diverse sessies, workshops en inspirerende talks. 

Gasten werden wegwijs gemaakt in de wereld van service-integratie waar ze de uitdagingen van het beheren van complexe ecosystemen en dynamische leverancierslandschappen hebben ontrafeld. Ook was er volop aandacht voor het thema duurzame impact. SRVision ging verder dan het conventionele en verkende onderwerpen als duurzaamheid, diversiteit, open samenwerking en het verbeteren van collega- en klantervaringen. Tot slot werd het publiek geïnspireerd met informatie over de toepassing van AI, procesautomatisering, chatbots, selfservice, cloud platforms en geavanceerde implementaties van ESM & ITSM-tools. Kortom, een dag vol inzichten, learnings en mogelijkheden om te netwerken. 

Dave van Herpen, organisator SRVision 2024

‘Tjonge, #srvision24 is echt voorbij gevlogen! Wat een dag. Boordevol topsprekers, relevante IT & service management onderwerpen (sustainable impact, AI & service integration), mooie & eerlijke verhalen, praktijkcases en een werkelijk unieke locatie.’

Over SRVision

Al 20 jaar is het jaarlijkse srvision-evenement (voorheen bekend als Service Manager Dag) uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke IT-managementevenementen in Europa. Met zijn wortels in (IT) Service Management, heeft het evenement veel relevante visies en praktijkervaringen op het gebied van IT-management, servicemanagement, support en IT-beheer aan het licht gebracht.

De afgelopen jaren hebben we zowel inspirerende als praktijkgerichte sessies gezien over Agile, Lean, DevOps, AI, SRE, SIAM of Customer Experience. Ieder jaar stonden de sessies in het teken van een relevant thema. Na voorgaande thema’s als Resilience,  Flow, en Value,  staat onze 2024 editie in het teken van …. Service our future!

Wil jij ook een event organiseren op een plek van betekenis? Of een Holie Hub event bijwonen? Neem contact met ons op.

 

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

VNO NCW

VNO NCW organiseerde de Circulaire Innovatie Top 20 in de Holie Hub. Lees het verslag over deze feestelijke bijeenkomst.

Lees meer

Powered by: