Duurzame biecht

deel jouw verhaal

Waar ben je trots op? Biecht in de Holie Hub al je goede daden op. Welke goede ideeën heb jij? Inspireer anderen om ook goed te doen. Of wil je nog ergens aan werken? Wie weet heeft iemand anders wel een geweldige oplossing. Dat lucht op! Biecht het op in onze Sustainable Confession booth of spreek je uit op het Holie podium. 

Vriendendag Duurzame biecht

durf jij het aan?

Biechten lucht op

De sustainable confession is een concept van duurzaamheid.nl, een communicatie tool om het gesprek op gang te helpen. We zijn vooral bezig met wat we allemaal goed doen en dat schrikt soms af. De biecht is een laagdrempelige manier om eerlijk jouw verhaal te delen.  

De duurzame biecht is op meerdere manieren inzetbaar. Bijvoorbeeld als conversation starter voor een groepsdiscussie, voor een workshop of als intro voor een podcastaflevering.

Duurzaam programma onderdeel

Hoe werkt het?

  • Jij faciliteert zelf, met eigen prangende vragen en houdt het gesprek gaande als gespreksleider. De perfecte introductie voor een workshop of middagprogramma met diverse break-out sessies. De biechten deel je later via social kanalen of de website. Wist je dat er een speciaal 1-1 biechthok aanwezig is bij de Holie Hub? 
  • Een moderator verzorgt de gesprekken al dan niet een-op-een. Denk aan een duurzame inspirator uit het veld of misschien wel een van de bewoners van onze Abdij van de Berne, een Norbertijn. Wij adviseren graag voor jullie perfecte moderator.  
  • De Duurzame Biecht op het podium tijdens een plenaire sessie. Twee duurzame innovators in gesprek met elkaar. Wat zijn hun verhalen? Waar liepen ze tegenaan? Lopen de ambities op koers? Wat willen zij delen met vakgenoten? Ideaal met een speciaal geselecteerde gespreksleider en kandidaten.  

Wil jij deze activiteit met jouw team of vakgenoten meemaken in de Holie Hub? Meld je dan hieronder aan. 

Duurzame Biecht Rabobank

Ja, ik heb interesse in deze activiteit

Vergelijkbare workshops

© 2024 All Rights Reserved.