Dé plek voor evenementen

met mooie doelen

STV 2
Impact Nation 1
image00012

Zoek je een locatie die 100% matcht met jouw kijk op duurzaamheid? Neem dan contact met ons op. Wij bewegen hemel en aarde om het samen met jou mogelijk te maken.

In de Holie Hub voegen we de duurzame daad bij het woord. We organiseren en faciliteren zelf ook regelmatig inspirerende evenementen. Check ons programma en doe inspiratie op voor jouw eigen event.

Aankomende events

Doe een stap naar voren

Weg van het drukke stadsleven, biedt Holie Hub de ruimte om alles los te laten. Op deze plek van betekenis is het doel om te verbinden en samen te brengen. Alle onze ruimtes vertellen een eigen verhaal en nodigen uit om zelf aan de slag te gaan. Wij helpen jou graag verder met ons uitgebreide netwerk en onze expertise op het gebied van duurzaamheid.

Van een spreker vinden voor jouw event, een (maatwerk) workshop organiseren tot aan het opnemen van een podcast serie. Alles wat we doen, doen wij met oog voor onze voetafdruk. Het practice what your preach horeca concept is gericht op lokaal, gezond en eerlijk. Kortom, wij bieden jou alle mogelijkheden om een event met een boodschap te realiseren. 

Bekijk event after movies

Wie gingen jou voor...

Holie Highlights

Hieronder lees je meer over de events die hebben plaatsgevonden in de Holie Hub

Jouw event

op een plek van betekenis

“De abdij is altijd al een plek geweest waar kennis, hart voor de medemens en visie elkaar vinden”

Benieuwd naar de historie van deze plek van betekenis? Lees meer over het oudste genootschap van broeders in Nederland.

Video afspelen

Jouw

event hier hosten?

© 2024 All Rights Reserved.