Alle ruimte voor

jouw event

Jij wilt een locatie die past bij jouw visie op duurzaamheid. In een omgeving waarin je al een onvergetelijke eerste indruk maakt voordat je ook maar een woord gesproken hebt. 

Die ruimte ga je vinden in Holie Hub. Eerst zien dan geloven? Wij helpen jou graag verder om van jouw event een succes te maken. 

Dé plek voor evenementen

met mooie doelen

STV 2
Impact Nation 1
image00012

Zoek je een locatie die 100% matcht met jouw kijk op duurzaamheid? Neem dan contact met ons op. Wij bewegen hemel en aarde om het samen met jou mogelijk te maken.

In de Holie Hub voegen we de duurzame daad bij het woord. We organiseren en faciliteren zelf ook regelmatig inspirerende evenementen. Check ons programma en doe inspiratie op voor jouw eigen event.

Doe een stap naar voren

Weg van het drukke stadsleven, biedt Holie Hub de ruimte om alles los te laten. Op deze plek van betekenis is het doel om te verbinden en samen te brengen. Alle onze ruimtes vertellen een eigen verhaal en nodigen uit om zelf aan de slag te gaan. Wij helpen jou graag verder met ons uitgebreide netwerk en onze expertise op het gebied van duurzaamheid.

Van een spreker vinden voor jouw event, een (maatwerk) workshop organiseren tot aan het opnemen van een podcast serie. Alles wat we doen, doen wij met oog voor onze voetafdruk. Het practice what your preach horeca concept is gericht op lokaal, gezond en eerlijk. Kortom, wij bieden jou alle mogelijkheden om een event met een boodschap te realiseren. 

Holie highlights

Hieronder lees je meer over de events die hebben plaatsgevonden in de Holie Hub

In de zevende hemel

met jouw event

Bekijk event after movies

De Holie Hub

Experience

Holie Stairway to Heaven

Trap tegen Troep

workshop R-ladder

We moeten stoppen met het produceren van afval. Maar hoe? De Stairway to Heaven laat stap voor stap, of beter trede voor trede, zien hoe we anders met onze spullen en ons afval kunnen omgaan. Elke trede van de trap staat voor een andere aanpak. En daarbij geldt: hoe hoger op de trap, hoe beter. 

Wil jij deze workshop bijwonen in de Holie Hub? 

Holie Podcast studio

Broadcast

Jouw boodschap

In de professionele podcast studio geven wij het woord aan mensen die durven dromen, het avontuur willen aangaan, de status quo uitdagen. Mensen die snappen dat innovatie brandstof is voor vooruitgang. Want goed nieuws verdient een podium. 

Wil jij zelf een podcast opnemen in de Holie Hub? 

Holie Sustainable confession

Doe jouw

Duurzame Biecht

Waar ben je trots op? Biecht in de Holie Hub al je goede daden op. Welke goede ideeën heb jij? Inspireer anderen om ook goed te doen. Of wil je nog ergens aan werken? Wie weet heeft iemand anders wel een geweldige oplossing. Dat lucht op!

Wil jij ook de Duurzame Biecht ervaren in de Holie Hub? 

Aankomende events

“De abdij is altijd al een plek geweest waar kennis, hart voor de medemens en visie elkaar vinden”

Benieuwd naar de historie van deze plek van betekenis? Lees meer over het oudste genootschap van broeders in Nederland.

Video afspelen

Jouw

event hier hosten?

© 2023 All Rights Reserved.