Frame 25

Beleef de

Holie Hub Experience

Je vindt ons buiten de gebaande paden, weg van de hectiek en midden in de Brabantse natuur. Onze thuisbasis is het inspirerende Abdijhuis van de Abdij van Berne. Een plek voor een pas op de plaats én een stap naar voren. Met rust en ruimte voor nieuwe ontmoetingen en nieuwe ideeën. Hier vind je de inspiratie om vertrouwde zaken met een compleet frisse blik te bekijken.

Wij zijn er voor...

Holie Hub biedt ruimte voor toekomstgerichte ondernemers. Of je nu een kartrekker, uitvoerder, manager of coördinator bent op het gebied van duurzaamheid, Holie Hub is er voor jou. Van kleine startups met grootse plannen, tot grote corporates die een eerste duurzame zijstap willen zetten en alles daar tussenin. Jouw werkplek bij Holie hub? Of host jij jouw volgende event op deze bijzondere plek?

SDG House

Holie Hub is het eerste en enige SDG House in Noord-Brabant. De regionale en gemeentelijke hotspot voor duurzaamheidsevenementen en ondernemerschap. Hier komen mensen bij elkaar die samen een belangrijk doel hebben: het bereiken van Sustainable Development Goals (SDG). Hieronder lees je meer over deze doelen en over SDG Houses.

Wij bieden een podium

om te versnellen en te inspireren

Wij zien een toekomstige samenleving waarin duurzaamheid vanzelfsprekend is, op sociaal, economisch en ecologisch gebied. 

Wij zijn op een missie om duurzame verandering te versnellen door de nieuwe generatie vernieuwers te ondersteunen bij het realiseren van disruptieve oplossingen en daarmee anderen te inspireren om duurzaam te handelen.

Holie Hub richt zich op de nieuwe generatie vernieuwers

We zijn er voor de aanpakkers. Zij zijn een tikje rebels, hebben het lef om dingen anders te doen. Het zijn optimistische en open-minded personen. Ze maken geen tijd op aan zeuren en zijn doelgericht.

Pas op de plaats

stap naar voren

Sustainable Confession

Durf jij het aan? Geen zonden maar daden. Kom biechten. Deel jouw verhaal, leer van anderen. Dat lucht op.

Netwerk & expertise

Wij helpen jou verder. Maak gebruik van onze ervaring.

Maatwerk event

Een spreker, workshop of een podcast serie? Wij regelen het voor je!

Holie Podcast

In de professionele studio is het goddelijk werken. Een expert nodig? Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Holie Audio Tour

Beleef de historie van Holie Hub tijdens de audiotour. Met recht een plek van betekenis.

Holie Stairway

Boek een workshop op onze Trap Tegen Troep. Met iedere trede een vernieuwend duurzaam inzicht.

Werken in Holie Hub?

Kantoorruimtes

Vestig je in de Holie Hub en omring jezelf in een community met andere Duurzame Doeners. Vaste kantoorruimtes zijn al te huur vanaf 50m2.

Flexplekken

Ben je op zoek naar een inspirerende en flexibele werkplek? Of je hier nu een vaste dag in de week wilt werken of flexibel wilt zijn. Alles is mogelijk.

Vergaderruimtes

Ook voor meetings, break-out sessies, workshops of presentaties ben je bij Holie Hub aan het juiste adres. Geef jouw wensen door.

900 jaar geschiedenis en betekenis​

De Norbertijnen zijn het oudste genootschap van broeders in Nederland. Ze voelen zich sterk verantwoordelijk voor hun medemens. Norbertijn Gerlacus van der Elsen is bijvoorbeeld één van de grondleggers van de Boerenleenbank, de coöperatieve voorloper van de Rabobank. Nu is er een nieuwe invulling gegeven aan een deel van de Abdij. Maar dan wel één met grote betekenis voor onze maatschappij.

Hallo, met Holie Hub

© 2023 All Rights Reserved.