Inspiratie in het

hart van Brabant

Je vindt ons buiten de gebaande paden, weg van de hectiek en midden in de Brabantse natuur. Onze thuisbasis is het inspirerende Abdijhuis van de Abdij van Berne. Een plek voor een pas op de plaats én een stap naar voren. Met rust en ruimte voor nieuwe ontmoetingen en nieuwe ideeën. Hier vind je de inspiratie om vertrouwde zaken met een compleet frisse blik te bekijken.

900 jaar geschiedenis en betekenis​

De Norbertijnen zijn het oudste genootschap van broeders in Nederland. Ze voelen zich sterk verantwoordelijk voor hun medemens. Norbertijn Gerlacus van der Elsen is bijvoorbeeld één van de grondleggers van de Boerenleenbank, de coöperatieve voorloper van de Rabobank. Nu is er een nieuwe invulling gegeven aan een deel van de Abdij. Maar dan wel één met grote betekenis voor onze maatschappij.

Ontmoetingsplaats voor duurzame ondernemers​

Duurzaamheid.nl en Stein Ontwikkeling en Verhuur sloegen de handen ineen en ontwikkelden de Holie Hub, een unieke ontmoetingsplek voor mensen die willen leren, inspireren en samenwerken. En dan vooral op het gebied van duurzaamheid en de 17 Sustainable Development Goals.

SDG House

Holie Hub is het eerste en de enige SDG House in Noord-Brabant. SDG Houses zijn regionale en gemeentelijke hotspots voor duurzaamheidsevenementen en ondernemerschap. Hier komen mensen bij elkaar die samen een belangrijk doel hebben: het bereiken van Sustainable Development Goals (SDG). Hieronder lees je meer over deze doelen en over SDG Houses.

De Holie Story

“We werken vanuit de overtuiging dat je het voor alle betrokkenen goed kan doen.”

We voelen de morele plicht en hebben de daadkracht, de expertise en het netwerk om met Holie Hub een plek van betekenis te creëren voor de regio. In een huidige tijd van crisis en de vele problemen die de wereld kent, bieden we hoop en geloof in een duurzame toekomst. Waar een wil is, is een weg. We laten zien dat wanneer je wilt, het wél kan om positieve verandering en oplossingen te realiseren.

Retraite

Inclusief overnachting in de Abdij.

Rondleiding over het terrein

Ontdek meer over de historie en toekomst van de Holie Hub

Bierproeverij

In het proeflokaal ontdek je het enige Norbertijnen bier in Nederland.

Bezoek aan de winkel

Je vindt er boeken, authentieke klooster- en abdijproducten en cadeaus.

Hallo, met Holie Hub

© 2023 All Rights Reserved.