Event Duurzaam geld zoekt circulair ondernemer

Vandaag organiseerden CIRCL, Brabant Onderneemt Circulair en het Versnellingshuis het event Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer in de Holie Hub.

Tijdens het event Duurzaam geld zoekt circulair ondernemer zijn deelnemers tijdens speeddates met meerdere financiers in gesprek gegaan over concrete financieringsvragen. Daarnaast zijn ze bijgepraat over de meest recente ontwikkelingen in de financiering van circulaire businessmodellen.  

Het netwerk event was gericht op de doelgroep circulair ondernemers met een circulair(e) product of dienst, startend met een goed businessplan of als ondernemer toe aan de volgende groeifase. Allen waren op zoek naar financiering om de volgende stap te kunnen zetten.

Er was een breed palet aan financiers aanwezig op het event. Dit waren allemaal koplopers in het financieren van duurzame initiatieven. Denk hierbij aan banken, regionale ontwikkelingsmaatschappijen, crowdfunders en subsidieverstrekkers. Ook zijn er onderling tussen circulair ondernemers contacten gelegd. Zij zijn met elkaar in gesprek gegaan over gedeelde kansen en uitdagingen.

Wil jij ook een event organiseren op een plek van betekenis? Of een Holie Hub event bijwonen? Neem contact met ons op.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

SRVision

KNVI SRVision was te gast bij Holie Hub met het jaarlijkse event over de toekomst van service management.

Lees meer

VNO NCW

VNO NCW organiseerde de Circulaire Innovatie Top 20 in de Holie Hub. Lees het verslag over deze feestelijke bijeenkomst.

Lees meer

Powered by: