Holie Hub opening lunch

Wow, Holie Hub! Afgelopen dinsdag 9 mei lichtten we voor het eerst een tipje van de sluier op. We presenteerden de plannen van de architect en deelden onze ideeën voor deze plek met een selecte groep lokale ondernemers en andere geïnteresseerden.

Organisaties als CSU, de Rabobank, Arte, Heijmans, Contour de Twern, Vodde, Hutten Catering, Spectro, Brabant Geeft Energie, Race against Waste, Ahrend, Waterschap Aa en Maas en ook de Norbertijnen waren vertegenwoordigd.

Initiatiefnemers Anne-Marie Rakhorst van Duurzaamheid.nl en Joey van Niftrik van Stein Ontwikkeling en Verhuur, vertelden over de geschiedenis van de Abdij, de nieuwe plannen en de noodzaak van een mooie, moderne en betekenisvolle invulling op het Abdijterrein.

‘Import’ Heeswijker en presentator Roelof Hemmen gaf aan waarom hij fan is van de Abdij en haar mooie natuurlijke omgeving. Daarmee zorgde hij voor een ontspannend intermezzo. Judith Maas, directeur van SDG Nederland bracht ons vervolgens bij wat het inhoudt om SDG House te zijn, want naast Holie Hub, zijn we ook het allereerste SDG House van de provincie Noord-Brabant!

Aan de goede sfeer na afloop te oordelen zijn de sprekers er goed in geslaagd hun passie en energie voor dit nieuwe initiatief over te brengen op de lokale ondernemers. Een aantal van hen hebben al toegezegd op te treden als ambassadeurs en de eerste meetings en evenementen worden momenteel gepland.

Wil je ook een Holie Hub event bijwonen? Neem contact met ons op.

Deel dit artikel:

Gerelateerde artikelen

SRVision

KNVI SRVision was te gast bij Holie Hub met het jaarlijkse event over de toekomst van service management.

Lees meer

Powered by: