Over de retraite

Vita Futura

Kan jij vanuit jouw wettelijke verplichting als toezichthouder zonder schroom een duurzame biecht bij ons doen? Zou je ook willen dat elke organisatie duurzaam is? Wil jij leren van ervaren duurzame toezichthouders?

Tijdens deze retraite stap je helemaal uit je dagelijks leven en sta je stil bij jouw persoonlijke drive om duurzaamheid op de agenda te zetten, én krijg je de praktische en communicatieve handvatten om dit te realiseren.

Retraite

Inzicht in jouw rol

als toezichthouder

Je leert van inspirerende ervaringsverhalen van verschillende ondernemers met een uitzonderlijke track-record op gebied van duurzaam toezicht, krijgt een snelcursus Governance en ESG van een gerenommeerde experts, en wordt onderdeel van onze community van gelijkgestemden.

Zij met ons

Versterk jouw netwerk

Als deelnemer van de retraite word je automatisch uitgenodigd voor ons Alumni Netwerk. Hierdoor blijf je ook na afloop van de retraite met elkaar in contact, en kun je ervaringen blijven uitwisselen. Bovendien blijven alumni op de hoogte van al het nieuws van Holie Hub, en worden als eerste uitgenodigd voor evenementen rondom duurzaam toezicht.  

Wil jij de Retraite Vita Futura reserveren in de Holie Hub? Meld je dan hieronder aan. 

Ja, ik heb interesse in deze retraite

Vertragen om

te versnellen

Vergelijkbare workshops

© 2024 All Rights Reserved.